Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek onderzoek ik de ontwikkelvraag. Is er sprake van een klik en kan er op vertrouwelijke basis eerlijk en open met elkaar gewerkt worden dan kijk ik wat ik kan betekenen in de ontwikkelvraag. Afhankelijk van de coachvragen maak ik een inschatting van de benodigde sessies en stel ik een op maat gemaakte offerte op. Afspraken worden vastgelegd in een contract en elk coachtraject wordt afgerond met een uitgebreide eindrapportage.

In veel gevallen is een werkgever bereid om bij te dragen aan een groot deel van de kosten voor een coachtraject. Binnen diverse organisaties zijn hier regelingen voor getroffen. Vraag binnen je eigen organisatie wat de mogelijkheden zijn. In de link onder aan deze pagina is extra informatie te vinden of financiële regelingen. 

Een gemiddeld coachtraject bestaat uit circa 6 sessies. Een sessie duurt gemiddeld 1,5 uur en kost €125,- voor particulieren en € 150,- voor organisaties.

Voor jongeren tot 22 jaar kost een sessie €100,- . 

Bovengenoemde prijzen zijn excl. 21% BTW. 

In Heythuysen heb ik mijn eigen praktijkruimte voor individuele coaching met parkeergelegenheid. Indien de werkvorm het toelaat kan het ook zijn dat we de natuur ingaan.  

Wil je als organisatie aan de slag met werkgeluk of teamontwikkeling dan onderzoek ik graag samen de ontwikkelvraag en stel ik een op maat gemaakte offerte op. 

Financiële regelingen en vergoedingen

Op de volgende website van de Noloc vind u actuele informatie over financiële regelingen en vergoedingen ten aanzien van leren en werken. 

https://www.noloc.nl/nieuws/2022/01/21/Financiele-regelingen-leren-en-werken