Mijn droom…

Mijn droom komt uit. Mijn eerste blog op mijn eigen website van mijn eigen bedrijf. Supertrots ben ik. In september 2019 schreef ik mijn bedrijf in bij de kamer van koophandel, BEATZ coaching, werken aan geluk. Bevlogen, Eerlijk, Aandacht, Trots en Zingeving. Ik gaf mezelf een jaar de tijd om mijn bedrijf op te zetten en om mijn diploma tot loopbaancoach en coach voor persoonlijke ontwikkeling te halen. Een verdere professionalisering op het gebied van het coachen van mensen. Mijn eigen bedrijf geeft nog meer ruimte aan mijn creativiteit, het geeft me een stukje vrijheid en ik leer wat er komt kijken bij het opzetten van een eigen bedrijf. Ontzettend waardevolle informatie maar het zorgt ook voor een energieboost. Ik ervaar een positieve flow, een belangrijk onderdeel voor het ervaren van werkgeluk. En met deze positieve flow kan ik veel dingen aan. Dat maakt mij tot een vrolijke bezige bij. Mijn eigen bedrijf geeft me de ruimte om me bezig te houden met hetgeen ik het allerleukste vind, het juiste gesprek met mensen zodat ze gaan ontdekken wie ze zijn en wat ze willen. Het voelen van de onrust, soms ook het verdriet in de beginfase van een traject. De opluchting die ontstaat tijdens het traject als er duidelijkheid komt in het leven van de coachee. Puzzelstukjes die in elkaar passen, een twinkeling in de ogen. Wat een waardevolle momenten zijn dat.

Een andere passie van mij is werkgeluk. Ik geloof oprecht dat werkgeluk medewerkers en bedrijven verder kan brengen. Ervaren medewerkers werkgeluk dan zul je dit terugzien in de resultaten van je bedrijf maar dat mag niet de drijfveer zijn om met werkgeluk aan de slag te gaan. Werkgeluk moet door de aderen gaan stromen van je bedrijf en de mensen die er werken. Het is geen instrument dat je in kunt zetten om je bedrijfsresultaten te verbeteren maar het is een gedachtegoed dat je gaat omarmen en koesteren. Het is niet zweverig maar je kunt het juist heel concreet en praktisch maken.