ERVARINGEN

Gemiddeld beoordeeld met een 9.5

"Ongeveer een jaar geleden, precies op het moment dat ik helemaal niet meer weet wat ik met mijn werk moet, komt Miriam op mijn pad. Het liefst zou ik iets totaal anders gaan doen, maar wat? Ik wilde iets waar ik weer heel veel energie van zou krijgen, want dat miste ik heel erg. Tijdens alle opdrachten die Miriam me gaf, kwam naar voren waar ik wél energie van krijg. Daar kon ik meteen mee aan de slag en daar werd ik heel enthousiast van. Het was een weg van ontdekken en beseffen. Miriam is erg sterk in het terugkoppelen van wat ze van me ziet of hoort, om me daarover na te laten denken. Dit zorgde voor vele nieuwe inzichten. Aan de hand daarvan had ik goede gesprekken op mijn werk, waar goed naar me werd geluisterd. Mede dankzij de positieve veranderingen op het werk én een nieuwe creatieve hobby kwam er weer meer energie in mijn leven. Er is zó veel veranderd en daar ben ik heel blij om. Ik kijk met trots terug op dit traject. Géén carrière switch, tóch een hele goede verandering."
Sanne
"Mocht je twijfelen om een loopbaantraject bij Miriam te gaan volgen of een hoge drempel ervaren, dan kan ik alleen maar zeggen ga die drempel over! Zoveel twijfel wat ik zou willen met mijn loopbaan, zoveel goedbedoelde adviezen van de mensen om mij heen brachten mij alleen maar meer aan het twijfelen welke richting mijn loopbaan op zou moeten gaan. Toen ging ik de drempel over en maakte een afspraak met Miriam. Miriam ging samen met mij op pad naar inzichten, mij aanmoedigend om mijn eigen antwoorden te vinden. Ik weet welke richting ik op wil met mijn loopbaan. Stapje voor stapje met alle steun, adviezen en inzichten die ik in het traject heb opgedaan kom ik er wel. Ik weet als ik weer eens weinig energie heb of aan het twijfelen sla dat ik teveel dingen aan het doen ben waar ik eigenlijk niet mee bezig moet zijn. En dan pak ik mijn waarden en doelen er weer bij. Dan weet ik het weer met welke zaken ik mij bezig moet gaan houden. Het hele traject met Miriam heeft mij ver gebracht, maar vooral ook veel rust en vertrouwen om mijn eigen loopbaan vorm te geven. Soms was het hard werken maar we hebben ook samen kunnen lachen om alle inzichten. Miriam is iemand die ook blij kon zijn met mijn inzichten en mij steeds inspirerend en vertrouwen gevend dat ik er wel zou komen. Ik ben nog steeds heel blij dat ik de drempel over ben gegaan en contact heb gezocht met Miriam voor hulp en coaching. Mocht je nog twijfelen of je contact met Miriam wil opnemen, dan zeg ik gewoon doen!!! Het gaat je ver brengen....."
Mieke
"Puzzelstukjes die in elkaar passen, een twinkeling in de ogen. Wat een waardevolle momenten zijn dat!' Dat lees ik in 'de droom' van Miriam en ik voel precies wat ze daarmee bedoelt. Hoe belangrijk, hoe bijzonder die waardevolle momenten zijn. Miriam is enthousiast, bevlogen, eerlijk, aandachtig en heeft écht interesse in haar medemens. Als geen ander inspireert en motiveert ze andere mensen. Vanaf de eerste kennismaking voel ik dat hier om een écht mensenmens gaat. Ik kom Miriam tegen bij het thema 'werkgeluk' dat Miriam zeer hoog in het vaandel draagt en waarin ze zeer deskundig is. Ik noem haar wel eens de beste werkgelukcoach van Nederland en omstreken. En dat meen ik nog ook! Miriam is bevlogen, eerlijk, aandachtig en trots! De naam BEATZcoaching is dan ook zeer toepasselijk. En hoe zit het dan met de 'Z' die voor 'Zingeving' staat? Awel, Daar staat Miriam voor! Miriam laat puzzelstukjes in elkaar passen. Ze zorgt voor twinkeling in de ogen. Waardevolle momenten.."
Louis
"Wat een feestje om door Miriam gecoacht te worden. De gesprekken en oefeningen waren echte eye-openers. Wat heb ik veel geleerd en wat zal ik onze afspraken gaan missen. Zo dankbaar voor mijn bouwstenen: ‘die waren er natuurlijk al maar ze moesten nog zichtbaar gemaakt worden’ en dat heeft ze gedaan. Ik ga nu verder bouwen met een rugzak gevuld met tools en inzichten die me daarbij gaan helpen."
Nicole
"Wat een bevlogen, deskundige, oprecht geïnteresseerde en eerlijke loopbaancoach is Miriam! Na een persoonlijk traject heb ik kennis gemaakt met Miriam. Voor mij was het duidelijk dat mijn huidige werkgever en functie niet meer bij mij paste. Maar dan komt de vraag: ‘Wat dan wel? Waar word ik gelukkig van en waar krijg ik energie van?’ Voor mij was het belangrijk om tijdens de sessies naar mijn gevoel te gaan. Ik ben er namelijk van overtuigd dat mijn gevoel mij de weg wijst. Hier heeft Miriam mij perfect in weten te ondersteunen met waardevolle gesprekken en gerichte opdrachten. Miriam bereidt zich gedegen voor op het gesprek en weet snel de vinger op de juiste plek te leggen. Met haar duidelijke en bruikbare tips zorgt ze ervoor dat je verder kan. De analyses in het traject gaven direct de juiste inzichten om mee door te gaan en de thuisopdrachten na iedere sessie vond ik prettig en enorm waardevol. Ook was ze buiten de sessies om altijd bereid om te sparren waar nodig. Ze is een daadkrachtige coach die erg gedreven is om het beste uit jezelf te halen. Ze is erg sterk in het terugkoppelen van niet alleen wat ze hoort, maar ook wat ze ziet (mijn gezicht spreekt soms boekdelen 😊). Dit zorgde voor vele nieuwe inzichten. Kortom Miriam weet de juiste ondersteuning te bieden op een energieke (en aanstekelijke) manier. Haar positieve energie en enthousiasme straalt er vanaf. Prachtig om te zien hoe zij haar passie als coach overbrengt! Het heeft me een nieuw leer werk traject opgeleverd! Bedankt Miriam!!"
Karla